Profiel

Ik werk als freelance online marketeer. Wat betekent dat? Ik help organisaties om meer resultaat te halen uit alles wat ze online doen: van online strategie tot uitvoering tot opleiding van medewerkers.

Ervaring

  • Bekijk een aantal van mijn online marketing cases.
  • +6 jaar online marketing ervaring: zowel online strategie als uitvoering van SEA/SEO campagnes, usability optimalisatie en webanalyse.
  • Zelfstandige en associate van Call for Action: een coöperatie van +30 specialisten, inclusief back-up voor wanneer ik niet beschikbaar ben.
  • Ervaring met met zowel start-ups (met budget van investeerder) als gevestigde organisaties.

Quotes

Ik heb Matthijs de afgelopen jaren leren kennen als een inventieve en toegewijde professional die met veel oog voor kwaliteit werkt.

Genereert toepasbare ideeën met uitwerking op hoog niveau. Resultaatgericht en to-the-point. Een goede balans tussen nieuwe ideeën willen realiseren en winstgevendheid najagen.

Een echte teamspeler die we graag nog jaren bij ons bedrijf betrokken zien!

Mark van Heusden, Kaarten Carrousel

Matthijs speelt al jaren een sleutelrol in de online ontwikkeling van ons bedrijf. Hij is betrokken bij de brainstorm, de conceptontwikkeling en de uiteindelijke uitwerking. Door zijn prettige en open manier van communiceren maakt Matthijs zich de processen van de opdrachtgever snel eigen. Dit in combinatie met zijn uitgebreidde en up-to-date kennis van SEO, SEA en Analytics maken hem een echte gesprekspartner met oog voor de toekomst en een waardevolle speler in onze organisatie.
Jaap Lucas, IT Selector

Matthijs is een echte professional met wie heel fijn samen te werken is. Hij komt afspraken en deadlines na, heeft de zaken goed op orde en is communicatief sterk. Daarnaast luistert hij goed naar de opdrachtgever en kan mede daarom werk afleveren van hoge kwaliteit. Matthijs heeft er mede voor gezorgd dat de websites van de Onderzoek & Innovatie Groep veel beter bezocht worden, hoger in de zoekmachine resultaten verschijnen en er meer leads gegenereerd worden.

Kees van Heuveln, Onderzoek & Innovatie Groep

Partners / Klanten


Klanten waar ik voor werk of gewerkt heb: Primoforum, Kaartencarrousel (o.a. voor zakelijke kerstkaartengeboortekaartjes, uitnodigingskaarten) / IT Selector (bedrijfssoftware advies) / Gemeente Amsterdam (i.s.m Simplefly), online watersportwinkel Sailspecials, Beercoo, met o.a. een schoonmaakbedrijf in Rotterdam en een schoonmaakbedrijf in Utrecht, Zorgkiezer (zorgverzekering vergelijken), AVRO / Joolz / Bloemenbureau Holland / Riksja (via Call for Action), Rabosport (Rabobank), Stichting Opvoeden, Rijkswaterstaat / NS (via Prisma IT).

Vrienden

Ik werk onder andere samen met Simplefly,  webdesign bureau uit Utrecht en tevens verantwoordelijk voor de realisatie van deze site. Andere vrienden waar ik regelmatig mee werk zijn performance monitoring expert Eelco Voermanfreelance software ontwikkelaar Robert Horlings, Online Communicatiebureau De Beelddenkers uit Utrecht, adviseur informatiebeveiliging André van Mulligen en Wilbert Kramer.

Let’s talk!

Meer weten over mij? Check mijn LinkedIn profiel. Natuurlijk kun je ook contact opnemen via deze site.