SEA: adverteer rendabel met AdWords

Google AdWords biedt fantastische mogelijkheden om meer omzet of leads te genereren. Laat mij je helpen om je kansen voor AdWords optimaal te benutten.

Google AdWords voor e-commerce

Heb je een webshop? Dan is Google AdWords een uitstekend kanaal om je producten te testen en verkopen. Relevante en slim opgezette campagnes leveren naast directe productverkoop en marktkennis ook nog eens nieuwe klanten op. Zet je AdWords goed in, dan betaalt het zich dus meer dan dubbel uit. De winst op je investering in klikkosten kun je met behulp van bijvoorbeeld Google Analytics goed meten.

Ik kan je helpen met het opzetten en beheren van nieuwe accounts of het verbeteren en beheren van bestaande accounts. Benieuwd naar de kansen voor jouw webwinkel(s)? Wil je weten of je huidige campagnes goed zijn ingericht? Vraag om een second opinion.

Google AdWords voor leadgeneratie

Zet Google AdWords in om leads te genereren: één klik kan je een nieuwe, waardevolle klant opleveren. Merkcampagnes en goed netwerken zijn essentieel, maar een goed opgezette AdWords-leadcampagne zorgt dat mensen jou vinden. Graag denk ik met je mee over het inrichten van een AdWords-account, het optimaliseren van landingspagina’s en het goed opvolgen van leads binnen je organisatie. Neem contact op.

Google AdWords voor branding

Wil je vooral naamsbekendheid? Maak Google AdWords onderdeel van je campagnes. Binnen het enorme Display-Netwerk van Google heb je veel kansen om je merk te versterken en je zichtbaarheid te vergroten. Zet bijvoorbeeld remarketing in om bezoekers van je website(s) op andere websites advertenties te tonen. Of vergroot je bereik met interactieve advertenties in de meest relevante kanalen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor je bedrijf? Nodig mij eens uit.

AdWords-diensten

Wat kan ik concreet voor je betekenen? Ik leef me graag eerst goed in in jouw situatie, maar je kunt denken aan:

  • Inrichting van je Google AdWords-account;
  • Doorlopend beheer van je Google AdWords-campagnes;
  • Begeleiding en advies bij het zelf beheren van AdWords;
  • Hulp bij het koppelen met Google Analytics, Google Shopping, Google Places, etc.;
  • Training Google AdWords.

Wil je meer weten of erachter komen hoe je er überhaupt voor staat?
Neem contact op