SEO analyse

Hoe haal je meer onbetaalde bezoekers naar je site? Welke acties zijn er nodig om hoger in Google te komen?

Het sponsorpakket SEO-analyse geeft je concrete aanbevelingen op maat om je organische zichtbaarheid te vergroten.

Wat kan ik verwachten bij een analyse?

Bij een SEO analyse ga ik grondig door je site heen. Punten waar ik op let, zijn onder andere:

  • Zoekwoordgebruik: zijn je pagina’s gericht op commercieel interessante zoekwoorden? Hoe scoor je daar nu op en wat kun je doen om meer relevant zoekverkeer binnen te halen?
  • Laadsnelheid: laden jouw pagina’s snel genoeg? Welke specifieke pagina-onderdelen zorgen voor vertraging en wat kun je hieraan doen?
  • Navigatie en linkstructuur: is je site goed opgebouwd? Welke optimalisaties gaan je helpen om relevantie te vergroten?
  • Linkprofiel: welke websites verwijzen naar jouw site? Is jouw linkprofiel relevanter en beter dan dat van je concurrenten? Wat kun je doen om jouw linkprofiel sterker te maken?
  • Snippets: hoe worden jouw pagina’s weergegeven in zoekresultaten? Welke kansen zijn om deze te verrijken en wat moet je hiervoor doen? Hoe kun je jouw teksten aantrekkelijker maken en zorgen voor een hogere CTR?
  • Meting: welke tools kun je inzetten om het succes van je SEO-inspanningen te meten? Ik adviseer tools die passen bij je situatie.
  • Processen: welke processen binnen jouw webredactie kunnen worden geoptimaliseerd? Bijvoorbeeld als het gaat over het omgaan met pagina’s die niet meer aangeboden moeten worden, nieuwe content die wordt toegevoegd, bestaande content die mogelijk nog niet online gedeeld wordt, etc.

In al deze facetten hou ik rekening met doelgerichtheid en de mate waarin het aansluit bij jouw bestaande processen.

Hoe ontvang ik de analyse?

Vul onderstaand formulier in met het door jou gewenste sponsorbedrag. Op basis van je bericht voer ik de SEO-analyse als tegenprestatie voor je uit. Tevens ontvang je instructies voor het overmaken van het geld:


€1000€500€200€100ander bedrag